Samen Verder?

Kan het ook anders?

Afbeelding van Frans de Waal

Veel relatieproblemen berusten op een verstoring van de communicatie. Een verstoring die zijn oorsprong vindt in krachtige, zichzelf versterkende patronen. Dit brengt vroeg of laat schade aan uw relatie. Schade met verlies aan vreugde, verbondenheid, geborgenheid en intimiteit.

De vraag is of, en zo ja hoe het anders kan. En ook, in welk stadium het nog anders kan.

Het antwoord is: ja, het kan ook anders!

Het is goed mogelijk om verstoorde communicatie te traceren en te herstellen. Er zit namelijk een heldere logica achter de aard van de verstoringen en de patronen die we daarbij tegenkomen.

Indien u zou willen weten hoe die logica eruit ziet en hoe deze zich manifesteert, kan dit samen met u onder de loep worden genomen. Dit zal u inzicht bieden in wat er onder de oppervlakte schuil gaat achter de verstoorde communicatie en met dat verworven inzicht heeft u de eerste en belangrijkste stap gezet op weg naar verbetering van uw relatie. Indien u hiervoor voelt, kunt u zich verder oriënteren op mijn andere website www.laws-of-love.nl. Deze gaat over professionele begeleiding bij relatieherstel, gebaseerd op de methode EFT.